Over Vink Leuk om te geven

Over Vink Leuk om te geven

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop, welkom! Mijn naam is Lotte Vink en de trotse eigenaresse van deze webshop. Ik verkoop hier de leukste gifts, inpakmaterialen en kaarten. Naast het runnen van deze webshop ben ik werkzaam in de zorg.

Van jongs af aan hoor ik de verhalen over de winkel die mijn opa en oma vroeger hadden in Sassenheim (Zuid-Holland). Binnen de familie werd hier veel over gesproken en had ik altijd ergens wel de gedachten: Hoe tof zou het zijn als ik een eigen winkel zou hebben?

Daarnaast vind ik het zelf erg leuk om cadeautjes en handgeschreven kaartjes te geven aan mijn dierbaren. Doordat ik vaak niet de juiste cadeautjes/kaarten kon vinden, kwam het idee om een eigen webshop te starten waar je allemaal leuke cadeautjes en kaartjes kan kopen op één plek.

Op 20 oktober 2020 sprong ik in het diepe en kwam er geen fysieke winkel maar deze webshop!

Heel veel kijk en shop plezier!

Veel liefs,

Lotte